Українська співачка Джамала буквально одразу після весілля зіткнулася із першими труднощами – тепер їй доведеться повністю переглянути свій гардероб та поведінку.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зірка зізналася, що її обранець Бекір Сулейманов нещодавно розкритикував вбрання, в якому артистка з'явилася на шоу "Голос країни". Він зробив їй зауваження, адже вважає, що сукня Джамали була надто відвертою.

Втім, новоспечена дружина не надто переймається з цього приводу: вона одразу погодилася більше ніколи так не одягатися і не виходити за рамки, як того просив Бекір.

"Мені добряче влетіло від нього… сказав, що хоче, аби я виглядала, як заміжня жінка", - додала вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська співачка Джамала та Бекір Сулейманов побралися у Ісламському культурному центрі Києва.