Ексклюзиви
субота, 29 квітня 2017 11:40

Дискваліфікували 14 екс-гравців "Металіста"

Дискваліфікували 14 екс-гравців "Металіста"
Ряд молодих гравців "Металіста" брали участь в договірних матчах. Фото: metalist.ua

Контрольно-дисциплінарний комітет федерації футболу України (КДК ФФУ) дискваліфікував 14 колишніх футболістів молодіжних команд "Металіста" за організацію і участь в договірних матчах.

Вивчивши матеріали справи, КДК прийняв рішення дискваліфікувати всіх футболістів, які проходять у цій справі на різні терміни.

Найбільшу дискваліфікацію отримали Олександр Медведєв та Дмитро Скаржинський - 3 роки безумовної дискваліфікації і умовну довічну. Євген Малик отримав безумовну дискваліфікацію на 2 роки і умовну до кінця кар'єри.

Решта одинадцять гравців: Богдан Бойчук, Данило Ключка, Данило Соломаха, Денис Ткаченко, Максим Авер'янов, Микита Безклюбук, Руслан Ковток, Назар Малиновський, Ремзі Рамазанов, Сергій Сизий, Денис Дьяков - отримали заборону на футбольну діяльність терміном від 6 до 12 місяців.

Крім того, кожному з вищевказаних футболістів, був встановлений випробувальний термін на 2 роки. За цей період вони повинні довести, що виправилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 футболістів покарали за договірні матчі

Раніше ряд екс-гравців молодіжних складів "Металіста" брали участь в договірних матчах в 2015/16 роках. Повідомлялося, що за один з договірних матчів футболісти отримали понад 100 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Дискваліфікували 14 екс-гравців "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути