пʼятниця, 28 квітня 2017 05:45

Джамала вийшла заміж

Автор: ФОТО З САЙТА www.instagram.comsvitsketv
  Джамала стоїть із чоловіком Бекіром після традиційної весільної церемонії ­мусульман нікяху. Шлюб узяли в Ісламському культурному центрі столиці
Джамала стоїть із чоловіком Бекіром після традиційної весільної церемонії ­мусульман нікяху. Шлюб узяли в Ісламському культурному центрі столиці

33-річна співачка Джамала стала дружиною економіста з Сімферополя 25-річного Бекіра Сулейманова.

Традиційна весільна церемонія нікях пройшла 26 квітня в Ісламському культурному центрі столиці. Запросили родичів і близьких друзів. Мати й батько Джамали приїхали з Криму. Старша сестра Евеліна — з Туреччини.

Джамала одягнула закриту білу сукню — подарунок від грузинського дизайнера Бічоли Тетрадзе. Голову й плечі прикрила мереживним покривалом.

За мусульманським обрядом нікях шлюб взяли у присутності двох свідків-чоловіків. Наречена й наречений промовили священні слова, після чого стали чоловіком і дружиною.

Джамала та Бекір познайомилася три роки тому. До 2016-го приховували сто­сунки.

— Уперше побачилися на кримськотатарській вечірці у знайомих. Ми просто танцювали, їли плов. Бекір мені сподобався одразу. Спочатку хвилювалася, що мало знайдемо спільного. Але своїм математичним складом розуму він мені пояснює багато в музиці, — говорить Джамала. — Завдяки йому потрапила на Євробачення. Сказала:"Не поїду і все". А він просто розкреслив графік, написав плюси й мінуси. І я погодилася.

Бекір навчався в Київському націо­нальному університеті імені Тараса Шевченка на радіофізичному факультеті. Працює в галузі аналітичної економіки. Він — громадський активіст, захищає права кримських татар.

Зараз подружжя ремонтує помешкання в Києві. Гроші для цього подарували на весілля батьки Джамали. Трикімнатну квартиру співачка ­отримала від мера Віталія Кличка після її перемоги на Євробаченні.

Зараз ви читаєте новину «Джамала вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути