Порошенко обіцяє запустити до України нові лоукости

Порошенко обіцяє запустити до України нові лоукости

Фото: Ryanair / Facebook

Він запевнив, що відповідним установам будуть дані завдання щодо здешевшання траснпортного сполучення з європейськими містами.

Президент Петро Порошенко просить прикордонників не допустити появи черг в ЄС і пообіцяв зробити дешевими поїздки в Європу.

Про це він заявив, виступаючи перед прикордонниками, передає Українська правда.

"Будуть дані завдання, щоб здешевити транспортне сполучення, запустити в Україну лоукости, коли за декілька десятків євро можна вільно поїхати туди і назад в більшість європейських країн", - сказав Порошенко.

"Це рубікон, коли ми відходимо від Російської імперії і повертаємося до європейської колиски", - сказав Порошенко про 11 червня, коли рішення про надання безвізу має набути чинності.

Глава держави припустив, що потік громадян України до Європи зросте, тож дав завдання прикордонній службі не допустити появи кількагодинних черг.

"Ставлю вам завдання: забезпечити високоякісне обслуговування державним сервісом при перетині кордону громадян України і наших гостей. Не допустити появи черг, в яких українці будуть чекати, щоб перетнути кордон. Ми прибрали черги біля посольств і не можна дати можливість, щоб вони виникли біля пунктів перетину кордону", - наголосив він.

Нагадаємо, 15 березня ірландський лоукостер Ryanair оголосив про відкриття рейсів зі Львова до Кракова, Будапешта, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Лондона та Ейндховена. Із Києва авіакомпанія літатиме до Лондона, Манчестера, Стокгольма і Ейндховена.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація