На Херсонщині п'яний депутат з "Опоблоку" влаштував стрілянину, після чого втік

Нині, як стверджують в поліції, порушник продовжує переховуватися.

Ілюстрація:Факти - ICTVХерсонська поліція оголосила в розшук депутата Бериславської міської ради Олександра Починка, що представляє фракцію партії "Опозиційний блок ". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Херсонські вісті.

Депутат Бериславської міської ради Олександр Починок, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння влаштував стрілянину з пістолета системи Наган у дворі власного будинку. Коли на місце події прибули спецпризначенці і поліція, забарикадувався у будинку і, за словами його дружини, готовий був відстрілюватися.

Поліцейські проникли в будинок і затримали Починка, в якого було вилучено наган з пошкодженими номерними знаками і кілька патронів калібру 7,62 мм.

Після цього народний обранець був доставлений в Бериславський районний суд, де його мали притягти до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку і вчинення опору співробітникам поліції. Однак Починок зумів втекти з будівлі суду та безслідно зник. Нині, як стверджують в поліції, порушник продовжує переховуватися.

Вогнепальний пристрій направлено на експертизу (НДЕКЦ) з метою визначення його класифікації. Також розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України.

За даними правоохоронців, депутат є приватним підприємцем. Раніше він був обвинуваченим у вчиненні злочину, передбаченого ст. 146 КК ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини"), але Бериславським районним судом був виправданий.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...