Бойовики застосували "Гради", бронетехніку та зенітні установки на маріупольському напрямку

Поділитися
Бойовики застосували "Гради", бронетехніку та зенітні установки на маріупольському напрямку Терористи в Донбасі знову взялися за "Гради" © Воронежский городской портал
Українські військові контролюють ситуацію та не відкривають вогонь у відповідь на провокації ворога.

Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 24 квітня, 21 раз обстріляли позиції українських військових у Донбасі. Незважаючи на досягнуті домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 1 квітня, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються. Військовослужбовці сил АТО контролюють ситуацію та суворо дотримуються режиму "тиші".

Центром вогневого протистояння знову став маріупольський напрямок. Тут вогнем з переносної реактивної установки "Град-П" та озброєння БМП бойовики накрили опорні пункти морських піхотинців неподалік Широкиного. З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи обстріляли Мар'їнку. У Красногорівці окупанти застосовували протитанкові гранатомети, а у Водяному – озброєння БМП та кулемети великих калібрів. Морські піхотинці поруч із Гнутовим потрапили під обстріл зі стрілецької зброї. У Мар'їнці працювали ворожі снайпери.

На донецькому напрямку окупанти відкривали вогонь по Авдіївці та Верхньоторецькому з мінометів калібру 82 мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Опорні пункти українських військових у Троїцькому та Пісках потрапили під ворожий вогонь протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На луганському напрямку бойовики здійснювали про вокативні обстріли зі стрілецької зброї по бійцях ЗСУ у Новоолександрівці.

Нагадаємо, напередодні бойовики дев'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України.

12 квітня Тристороння контактна група під час зустрічі у Мінську підтвердила прихильність досягнутим 29 березня угодами про повне припинення вогню напередодні великодніх свят. Проте терористи в Донбасі жодного дня не дотримувалися режиму "тиші".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі