ua en ru

В Україні провели випробування вітчизняного ракетного комплексу

В Україні провели випробування вітчизняного ракетного комплексу Фото: ракетний комплекс "Вільха" (скріншот відео facebook.com/kbluchua)

КБ "Луч" повідомляє про вдалий етап випробувань ракетного комплексу "Вільха"

В Україні провели випробувань вітчизняного ракетного комплексу "Вільха". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київського конструкторського бюро "Луч" у Facebook.

"Черговий вдалий етап випробувань ракетного комплексу "Вільха". Комплекс перевершує за ТТХ РК "Точка-У" (максимальна дальність ураження 120 км). Всі складові для виробництва "Вільхи" - вітчизняні, включно з новою системою управління, новим ракетним паливом та новою бойовою частиною", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, особливість системи управління ракетою полягає у тому, що вона передбачає корекцію польоту ракети за рахунок імпульсних двигунів.

"Ракета здатна нести різні бойові частини в залежності від призначення", - йдеться у повідомленні.

До перемоги !

Черговий вдалий етап випробувань ракетного комплексу «Вільха». Комплекс перевершує за ТТХ РК «Точка-У» (максимальна дальність ураження 120 км). Всі складові для виробництва «Вільхи» — вітчизняні, включно з новою системою управління, новим ракетним паливом та новою бойовою частиною. Одна з особливостей — система управління ракетою, вона передбачає корекцію польоту ракети за рахунок імпульсних двигунів. Ракета здатна нести різні бойові частини в залежності від призначення.

Опубліковано КБ "Луч" 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойові модулі "Шквал" і "Стілет" пройшли порівняльні заводські випробування на одному з військових полігонів Житомирської області. Бойові модулі призначені для озброєння модернізованої БМП, спроектованої ДП "Житомирський бронетанковий завод", який входить до складу ДК "Укроборонпром".