Активісти намагалися зірвати концерт Полякової у Рівному

Активісти намагалися зірвати концерт Полякової у Рівному

Фото: прес-служба Олі Полякової

Співачка звинуватила активістів у наклепі за концерти у Криму.

У Рівному активісти намагалися зірвати аншлаговий концерт Олі Полякової, повідомивши про замінування приміщення Рівненького обласного академічного музично-драматичного театру.

Перед виступом Оля Полякова зустрілась з протестувальниками, які зібралися перед будівлею і вимагали скасувати концерт. Однак протягом 15-хвилинної зустрічі вони так і не пояснили підстав своїх вимог та залишили зустріч, після чого і надійшло анонімне повідомлення про мінування.

"Я розповіла, що з самого початку була проти окупації і проти агресії. Моя позиція чітка і зрозуміла. Після цього вони повідомили, що концерт не відбудеться, і пішли, хоча підстав для цього не було, бо всі квитки продано", - сказала співачка.

Оля Полякова відзначила, що після повідомлення про замінування правоохоронці евакуювали глядачів з приміщення (близько 700 осіб), однак сама Оля залишилася біля будівлі.

"Я вважаю, що це злочин, це загроза моєму життю, життю мого колективу та усіх глядачів. Я викликала поліцію і напишу заяву щодо наклепу, перешкоджання комерційній діяльності та погрози життю громадян", - прокоментувала Полякова.

Раніше громадський активіст з Рівного Сергій Пандрак за прізвиськом "Сивий", член однієї з громадських організацій, звинувачував Олю Полякову у виступах в окупованому Криму та ОРДЛО, що жодним чином не відповідає дійсності. З початком російської агресії Оля Полякова припинила гастрольну діяльність у країні-агресорі, а її сім'я допомагає волонтерам та бійцям АТО.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація