Перед зйомками фільму за традицією прийнято розбивати тарілку на удачу. Однак, Лобода вирішила, що тарілки буде замало для запоруки успішності її кліпу, і розбила елітний кар.

Як раніше повідомлялось, співачка знаходилась в орендованому Rolls-Royce, авто, коли її партнер по ролику не впорався з керуванням.

Сама Світлана не постраждала, відбувшись переляком та невеликим забиттями. А от авто, в’їхавши в залізні ворота, пошкодило бампер , фару і заднє крило машини. Така неуважність головного героя кліпу ледь не коштувала менеджменту співачки 40 тисяч доларів.

Про аварію повідомила продюсер Лободи Нателла Крапівіна на своїй сторінці в Instagram:

"На мій погляд, ми зняли абсолютно божевільний і ні на що не схожий кліп. Ми розбили Rolls-Royce, і при цьому залишилися абсолютні щасливі", - написала вона.

До слова, співачка знімала кліп на пісню "Убий мене".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На youtube-каналі Лободи з’явилось відео з місця події.

Як повідомляв сайт Знай.ua, одіозна українська співачка втрапила в ДТП під Москвою