Скандальновілома українська співачка Світлана Лобода, яку неодноразово критикували за виступи в Росії, потрапила в аварію в червонозірковій столиці.

Як повідомили росыйськы ЗМІ, посилаючись на правоохоронців, ДТП трапилась 16 квітня в елітному підмосковному селищі "Третє полювання", де 34-річна артистка знімалась в черговому кліпі на пісню "Убий мене".

Під час роботи над однією з мізансцен головний герой кліпу не впорався з керуванням орендованого дорогого автомобіля Rolls-Royce ручної збірки.

Авто в’їхало в залізні ворота, пошкодивши бампер , фару і заднє крило машини.
При цьому артистка перебувала в салоні автомобіля.

Співачка не постраждала, відбувшись переляком та невеликим забиттями. А от зйомки довелося призупинити на пару годин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про аварію Лобода повідомила в своєму Instagram.
"Так вже вийшло .... да, була налякана, що очевидно", - написала співачка.

Власники дорогого авто є давніми шанувальниками Лободи, тому до того, що трапилося, поставились з розумінням. Рахунок на ремонт авто, який в загальному розмірі шкоди склав близько 40 тисяч доларів, менеджменту співачки вирішили не пред'являти.

Як повідомляв сайт Знай.ua, українська аудиторія оголосила Лободі бойкот за надмірно активну діяльність на території країни-агресора