"Заборонена" Корольова заступилася за Лоліту, яку не пустили до України

"Заборонена" Корольова заступилася за Лоліту, яку не пустили до України

"Заборонена" Корольова заступилася за Лоліту, яку не пустили до України

Фото: uznayvse.ru

Артистка лишила гнівний пост у фотоблозі.

Співачка Наталія Корольова, якій у жовтні 2016-го заборонили в'їзд до України, заступилася за колегу за нещастям Лоліту, яку у неділю також не пустили до нашої країни.

На сторінці в Instagram обурена артистка лишила гнівний пост у бік СБУ.

Наталія виклала фото, де зображені інші російські виконавці, які виступали за анексію Криму і які стали персонами нон ґрата в Україні. Серед них Валерія, Олег Газманов, Михайло Боярський, Федір Бондарчук та інші.

"Лоло, ми з тобою! І зауваж, компанія у нас пристойна. Я, як "Шпигунка Кремля" і "людина, яка своєю творчістю становить загрозу для жителів України" за інформацією з достовірного джерела можу констатувати факт, що скоро закінчаться всі ті, хто не по своїй волі беруть участь у реаліті-шоу "загроза національній безпеці", – написала Корольова.

Співачка поцікавилася, "чим будуть туманити мізки народу, щоб цей народ не почав ставити запитання про своє реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні"

"Про тарифи, подорожчання, бідність, за межею якої більша половина живе в країні, обiцянки кращого життя? Так що в терміновому порядку кращі з найкращих креативники і режисери СБУ продакшн у купі з Радою і всіма правими і лівими секторами і зграєю іуд-журналістів працюють над новою постановкою реаліті-шоу "Запроданцi", - не стримує гніву артистка.

Фото: instagram.com/natellanatella

Корольова вважає, що її, Лоліту та інших колег зі списку не пускають до України, бо вони несуть правду

"На черзі ті, хто неугодний купці людей, які дорвалися до влади, за свою власну думку і позицію, за правду і реальність ситуації в країні, за пісні, які люблять і хочуть чути по всьому світі, за успіх талановитих артистів! Як не сумно, але таке лайф-шоу – це позбавлення громадянства, тепер вже підданим України, і їхнє вигнання з країни", - бідкається Корольова.

Нагадаємо, 23 квітня, співачку Лоліту українські прикордонники зняли з потягу "Москва-Київ" та не пустили на територію України. Про це вона сама повідомила на сторінці у Facebook. За її словами, вона хотіла відвідати доньку, яка захворіла. Артистці було відмовлено в перетині кордону до нашої країни та їй заборонено в'їзд на три роки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація