$39.47 €42.18
menu closed
menu open
weather +10 Київ

В Ірпені поранили ножем бійця Нацгвардії та вбили його собаку – поліція

В Ірпені поранили ножем бійця Нацгвардії та вбили його собаку – поліція Потерпілий є бійцем Національної гвардії України
Фото: Національна гвардія / Flickr

Конфлікт в Ірпені стався після того, як боєць Національної гвардії України, вигулюючи собаку, зробив зауваження компанії, що відпочивала.

В Ірпені Київської області 25-річний боєць Національної гвардії України потрапив до лікарні з пораненням у живіт після того, як під час вигулювання собаки зробив зауваження компанії, яка шумно поводилася. Про це повідомляє поліція Київської області.

Інцидент стався минулої ночі приблизно о 0.10.

"Один із молодчиків спочатку пирнув ножем чотирилапого, який став на захист свого господаря, а потім наніс ножове поранення у живіт чоловікові", – сказано в повідомленні.

Поранений пес помер у ветеринарній клініці. Його господар у тяжкому стані перебуває в лікарні.

Правоохоронці вже затримали підозрюваних. Ними виявилися "молоді місцеві жителі", один з яких і завдав ножового поранення. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років за 1 ч. ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Двоє інших хлопців є свідками.

Національна гвардія була створена за рішенням Верховної Ради 13 березня 2014 року. До складу Нацгвардії увійшли бійці внутрішніх військ МВС України, а також Самооборони Майдану.