Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров різко відреагував на слова секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Олександра Турчинова про просування українських військ на Донбасі.

Про це повідомляє ВВС. Він сказав, що це "свідчить про небажання Києва виконувати ключові пункти мінських угод".

"Заява пана Турчинова означає те, що Київ відмовляється виконувати ту саму частину мінських домовленостей, з питань безпеки, яку вважає пріоритетною і абсолютно невід'ємною для того, щоб все інше потім вирішувалося теж", - висловився глава зовнішньополітичного відомства РФ.

Лавров, на тлі нехтування всіма міжнародними нормами і законами з боку Кремлі, звинуватив Україну в тому, що "в Києві в гріш не ставлять своїх європейських покровителів".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що в України немає іншого вибору, крім як перемогти у війні. Він заявив, що перед українською армією стоїть важливе завдання - крок за кроком просуватися на схід країни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще