$39.57 €42.16
menu closed
menu open
weather +12 Київ

"Слідство.Інфо" показало новий маєток Ахметова, під час знімання якого журналістів обстріляли. Відео

"Слідство.Інфо" показало новий маєток Ахметова, під час знімання якого журналістів обстріляли. Відео Будівництво ведеться в селі Плюти
Скріншот: Слідство.Інфо / Facebook

Репортери "Слідства.Інфо" Максим Опанасенко та Кирило Шапар знімали новий маєток українського бізнесмена Ріната Ахметова в селі Плюти під Києвом, коли їх обстріляли, повідомляють на сторінці проекту у Facebook. "На найдорожчій землі на Київщині ведеться масштабне будівництво. Земля під маєтком належить компанії "Мета-Капітал", що контролюється Ахметовим. Не схоже, що справи у нього йдуть погано. Здається, зовсім навпаки", – зазначили журналісти.

Сьогодні Опанасенко повідомив, що після того, як знімання маєтку українського бізнесмена було завершене, з боку лісу по репортерах невідомий відкрив вогонь. Він зазначив, що групі довелося терміново покинути місце події.

За словами журналіста, інцидент стався в районі Кончі-Заспи. Опанасенко додав, що вони почули постріли, коли розбирали дрон. Кулі пролетіли "десь у метрі–півтора над машиною", сказав журналіст.

У поліції повідомили, що офіційних заяв і повідомлень від журналіста або його представників про інцидент, який стався в Обухівському районі, не надходило.

За версією видання Forbes, Ахметов є найбагатшим українцем. Він посідає 359-те місце в рейтингу найбагатших мільярдерів світу. За даними Forbes, порівняно з попереднім роком, статки Ахметова збільшилася вдвічі – з $2,3 млрд до $4,6 млрд,