У Києві 13 квітня сталась дорожньо-транспортна пригода за участю народного депутата Надії Савченко. Її автомобіль збив жінку.

Про це повідомляють очевидці в соцмережах. Інцидент стався в Деснянському районі на вулиці Теодора Драйзера, 4, близько дев'ятої години ранку.

"Наша шановна Савченко, точніше, її водій, збиває бабусю", - прокоментували користувачі соцмереж.

Очевидці аварії пишуть, що пенсіонерка отримала вивих ноги. На знімках видно, що жінка, дуже схожа на Савченко, весь час була поруч з жінкою і допомогла їй піднятися. Поруч була також сестра нардепа Віра Савченко.

На місце аварії прибули патрульні і карета швидкої допомоги. Більше інформації про інцидент і стан здоров'я постраждалої немає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві затримали п'яних російських дипломатів, які їхали за кермом. Про них правоохоронцям розповіли перехожі, що бачили, як вони виходили в нетверезому стані з ресторану.