Сьогодні вранці, 13 квітня, на столичній Троєщині автомобіль, у якому їхала народний депутат Надія Савченко збив літню жінку. Сестра нардепа Віра прокоментувала ситуацію та повідомила, що Надія нікого не збивала.

Як заявила ТСН Віра Савченко, це вона знаходилась за кермом Skoda Fabia, в момент, коли здійснила наїзд на пенсіонерку. Також Віра наголосила, що не збивала бабцю, а просто штовхнула.

"Я жінку не збивала, просто штовхнула", - сказала Віра. Сестра нардепа розповіла, що жінка раптово з'явилась з-за іншого авто, і вона її не зразу побачила.

Потерпіла жалілась на біль у коліні. Надія Савченко вирішила допомогти жінці та надати першу медичну допомогу до приїзду медиків. Нардеп оглянула, обробила та забинтувала рану. Після чого Надія поїхала, а Віра залишилась з бабцею до приїзду "швидкої".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Деснянському районі столиці сталась дорожньо-транспортна пригода за участю народного депутата Надії Савченко. Її автомобіль збив жінку. Свідки у соцмережах поділилися знімками з місця пригоди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще