Проводити повторний допит відстороненого керівника ДФС Романа Насірова немає потреби.

Про це повідомила прес-служба Національного антикорупційного бюро України в Facebook. У бюро зазначили, що слідство має достатню доказову базу у справі щодо незаконності рішень головного фіскала країни.

Додатковий допит детективи готові провести у тому випадку, якщо фігурант справи сам зголоситься розповісти нові факти та обставини щодо надання розстрочень по сплаті ренти за надрокористування компаніям, які згадують у "газовій схемі Онищенка".

В НАБУ звинуватили Насіров у відвертій брехні, яку він виголошує у свої виступах та заявах, що детективи не ставлять йому "питань по суті". Відсторонений очільник ДФС, за словами представників бюро, відмовляється співпрацювати зі слідством.

"Під час допиту в Національному бюро 17 березня посадовець не дав відповіді по суті на більш ніж половину запитань. "Не знаю", "пояснити не можу", "треба дізнатися в ДФС" — ось що чули детективи у відповідь на цілком конкретні питання", - наголосили в НАБУ.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в МВФ виступили за розширення повноважень для НАБУ. Пропонується надати детективам право прослуховування і проведення слідчих дій під прикриттям.