"Нардепа я узнаю по згущенке": Добкін розщедрився на продуктові набори для жителів Балаклії (фото)

Дмитро Добкін обраний по округу на Харківщині, де нещодавно вибухнув склад з боєприпасами.

Дмитро Добкін. Фото:glavcom.ua

Народний депутат Дмитро Добкін не приїхав у Балаклію Харківської області, де вибухнув великий склад з боєприпасами, хоча обирався по цьому округу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олексій Братущак, передають Патріоти України.

"Добкін обирався по округу, в який входить Балаклія. Так, там, де арсенал вибухнув. І ось цей нардеп згадав про свого виборця, поспішив на допомогу. П'ятий день їде, не може доїхати. Там вже флешмоби влаштовують, шукають свого депутата, хвилюються, може, заблукав за яким стовпом на Харківській трасі" - написав він.

При цьому у Балаклію доставили гумконвой Добкіна. "Здається, це залишки після виборчої кампанії. Набір стандартни : гречана каша, олія, цукор, борошно, чай, згущене молоко. Все від Дмитра Добкіна.

І потягнувся народ на зустріч зі своїм депутатом. Ну а те, що нардеп не приїхав - справа звична", - додав журналіст.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...