Вбивця Вороненкова запам'ятався лише втечею, - екс-комбат "Донбасу"

У справі вбивства екс-депутата Держдуми, на думку Анатолія Виногродського, забагато показного та нез'ясованого.

Анатолій Виногродський. Фото:bdzhola.com

Павло Паршов, якого звинувачують у вбивстві Дениса Вороненкова, на службі у підрозділі Національної гвардії "Донбас" запам'ятався лише втечею. Про це заявив сайту ТСН колишній командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногродський, зазначають Патріоти України.

За словами комбата, Паршов був мобілізований у 2015 році і служив в унавчальній роті батальйону, розташованій у Мелекіному під Маріуполем.

"Коли він прийшов, батальйон вже не брав участь у бойових діях, тільки стояв на блокпостах. Але його рота була навчальною, вони не брали участь у таких діях", – розповів Виногродський.

Колишній комбат також розповів, що Паршов утік зі служби і був оголошений у розшук. У 2016 році його звільнили через самовільне залишення частини.

У тому, що людина, яка давно перебувала у розшуку, потрапила у батальйон, комбат звинувачує кадровиків Нацгвардії, оскільки всіх новобранців отримували лише через гвардійське командування і не мали змоги їх обирати.

"Люди, які були потрібні батальйону, їх не оформлювали по 8 місяців. А всіляку "шваль" оформлювали за день-два", – нарікає колишній командир "Донбасу".

У справі вбивства екс-депутата Держдуми, на думку Виногродського, забагато показного та нез'ясованого.

"Дуже багато запитань по цьому товаришу. Починаючи з того, як його вбили, закінчуючи тим, що в нього були всі документи з собою. Вихід на таку операцію у червоних кросівках – теж незрозуміло. Ані машин, ані якихось шляхів відходу", – прокоментував командир.

У той же час нинішній командир батальйону "Донбас" В'ячеслав Власенко зазначає, що Паршова підбирали на той час комбати Семен Семенченко та Анатолій Виногродський.

"Виногродсько-Семенченковський слід у вбивстві депутата РФ... Кілера Пашу Паршова закликали в батальйон "Донбас" НГУ в/ч 3057 влітку 2015 го."Справжніх патріотів" підбирали і готували "легендарні" вомбати Семенченко (Семен) і Виногродський (Гал ). Я в шоці!", - написав він у Facebook.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...