Мати кілера Вороненкова не спілкувалась з сином від часу його втечі до Росії

Мати кілера Вороненкова не спілкувалась з сином від часу його втечі до Росії

Фото: Reuters/Alisa Berezutska

Паршов не виходив на зв'язок з рідними кілька років.

Кілер колишнього російського депутата Павло Паршов кілька років тому втік до Росії та відтоді не зв'язувався з рідними. Про це розповіла ТСН телефоном його мати.

За словами жінки, вона не знала, що сталося з Павлом напередодні і точно не може пригадати, коли з ним востаннє бачилась.

"Він далеко, я знаю, що він живе давно в Росії. Ми з ним не зідзвонювались, він не виходить на зв'язок", - розповіла жінка.

На уточнювальне запитання – чи не контактує з сином від 2011 року, коли його було оголошено у розшук, жінка підтвердила, що відтоді нічого про нього не знає. Також їй було невідомо, що син вступив до Нацгвардії України.

Нагадаємо, вбивцею екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова був 28-річний уродженець Севастополя, який мешкав у Дніпрі, Павло Паршов. Він помер у лікарні від поранень, нанесених охоронцем російського політика.

Паршов перебував у розшуку з 2011 року за фінансові махінації, скоєні за змовою групою осіб.

Геращенко зазначив, що Паршов на початку 2015 року перейшов пішки український кордон з Білорусією, а звідти попрямував до Росії, де навчався у школі диверсантів. Після підготовки був закинутий до України, де вступив до Нацгвардії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація