"Мы мстим и мстя наша ужасна": У РФ придумали, як помститися Україні за Самойлову

Володимир Джабаров запропонував відповісти Україні тим, що Росія не пустить нашу збірну до участі на Чемпіонаті світу з футболу.

Володимир Джабаров. Фото: er.ru.

Росія хоче заборонити участь України в Чемпіонаті світу з футболу в 2018 році через заборону в'їзду Юлії Самойлової. Про це повідомив перший заступник голови міжнародного комітету Ради Федерації Володимир Джабаров, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За словами Джабарова, Україні не можна довіряти проведення таких масштабних заходів, оскільки вона забороняє в'їзд учасникам. "Це безпрецедентне рішення, яке викликає, м'яко кажучи, здивування. Може, взагалі не можна довіряти Україні проведення таких заходів, якщо вона не гарантує вільний в'їзд всіх учасників? Напевно, на майбутнє треба мати це на увазі", - сказав він.

Крім того, Джабаров запропонував відповісти Україні тим, що Росія не пустить нашу збірну до участі на Чемпіонаті світу з футболу. "Уявіть: ЧС з футболу 2018 року, і ми забороняємо в'їзд провідним гравцям збірної України, приводів можна знайти масу. Уявляєте, який шум піднявся б", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...