MENU

Порошенко відчуває близькість свого неминучого кінця – журналіст

7224 0

Влада імітаторів реформ закликала нацполіцію до жорстких дій у боротьбі з активістами

Порошенко назвав агентами Кремля ініціаторів блокади ДНР/ ЛНР і тих хто вимагає дострокових виборів. Мовляв, нові вибори зупинять прогрес реформ, який стрімко зростає.

Читайте також: "Порошенко и его окружение - это часть кремлевской системы, которая метастазами пронизала Украину", - писательница

Порошенко попередив, що через блокаду окупованих територій впаде курс гривні і зупиниться ріст ВВП. Також Петро Порошенко підтримав поліцію і нацгвардію у боротьбі з активістами і закликав силовиків діяти більш жорстоко. Навів приклад, як діють силовики демократичної Франції, які застрелили в аеропорту "Орлі" людину за підозрою в тероризмі.

Думаю, що цей приклад Петро Порошенко навів не випадково. Це, свого роду, команда "фас" для силовиків стріляти у активістів.

Далі Порошенко різко засудив ті облради, які виступили на підтримку блокади і похвалив тих, хто виступив проти. Дії блокадників Порошенко назвав "махновщиною" і "хаосом".

Епогеєм спічу президента України була ідея делегувати у Вашингтон в МВС Андрія Садового, Юлію Тимошенко, Семена Семенченка і Володю Парасюка. Мовляв, це саме оті політики, які організували блокаду ДНР/ЛНР і через них МВФ скасував передачу траншу. Це, звісно, брехня і повний абсурд, але чимало людей можуть повірити у цю маячню.

Читайте також: Держава "Україна": Олігархат "Рошен" - 2:0

Загалом, сьогоднішній виступ Петра Порошенка був грізним і агресивним, що зайвий раз свідчить про його безпорадність в управлінні державою і контролі над новими процесами, які з'явилися в українському суспільстві. Порошенко відчуває близькість свого неминучого кінця.

Ростислав ДЕМЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини