ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових поранені з початку дня на Донбасі

Кількість обстрілів дещо зменшилася.

Двоє військових поранені з початку дня на Донбасі
Дом в Авдеевке, обстрелянный из танка
Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

З півночі і до 17:00 неділі російсько-окупаційні війська 19 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Поранення отримали двоє бійців.

Про це повідомляє штаб АТО, відзначаючи деяке зменшення кількості обстрілів.

12 разів відкривали вогонь на Маріупольському напрямку. По позиціях в районі Водяного окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї і зенітної установки ЗУ-23-2. Біля Павлополя, Широкиного і Гнутового стріляли з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів і кулеметів, а близько 15.00 танк випустив сім снарядів. Один снаряд влучив в приватний сектор Авдіївки, зруйновано будинок. У районі Луганського активно діяв снайпер, позиції сил АТО обстрілювали автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети.

Біля Луганської області поблизу Новоолександрівки і Новозванівки бойовики вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем і кулеметів.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі 85 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у суботу. П'ять бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram