В Крим прибула делегація європейських та українських політиків - росЗМІ

Неділя, 19 березня 2017, 15:26

Близько 20 осіб, серед яких депутати Європарламенту, а також політики з країн Європейського союзу, СНД і Латинської Америки прибули з триденним візитом в анексований Крим.

Про це повідомив заступник голови комітету Держдуми РФ у справах національностей Руслан Бальбек, передає "РИА Новости".

"Парламентарії прибули за пошуком правди, щоб подивитися, як живе Крим на третю річницю возз'єднання з Росією.

Їх приїзд в черговий раз підтверджує, що західні політтехнологи перестаралися з демонізацією Росії. Сьогодні парламентарії багатьох країн, в тому числі європейські, їдуть в Крим, щоб потім розповісти своєму народові про реальний стан справ на півострові", - сказав Бальбек.

Депутат додав, що делегація також представлена "розсудливими українськими політиками", які "не перебувають під впливом націоналістичного чаду".

"Це перший візит представників української політики", — підкреслив він.

Зазначимо, що сайт "Новости Крыма" уточнює, що у делегацію входять депутати Народної скупщини (парламенту) Сербії від Сербської радикальної партії Миловат Боіч та Дубравко Боіч, член президії Сербської радикальної партії Олександр Шешель, сербський письменник і політолог, професор Лазня-Лукского університету Срджа Тріфкович, а також член палати депутатів парламенту Чеської Республіки Ярослав Голік.

Повідомляється, що до складу делегації увійдуть депутати Європарламенту та національних парламентів ряду інших європейських держав (у тому числі Німеччини, Великої Британії, країн Балтії), а також політики з Бразилії, Киргизії та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.