​Правильна послідовність дій - запорука перемоги революції і збереження держави!

Комплексна політична, економічна, безпекова, управлінська криза поставила Україну на грань втрати суверенітету держави. Україна опинилася перед загрозою з двох фронтів : зовнішнього і внутрішнього. Зовнішній ворог росія здійснює багатопланову війну проти України: воєнну на обмеженій території, підривну всередині держави, через агентурну мережу в державних структурах, правоохоронних органах, засобах масової інформації, громадських і політичних організаціях, дипломатичну, інформаційну всередині країни і на міжнародній арені.


Мета росії - знищення Української держави і української нації.

Внутрішній ворог: брехлива, непрофесійна, злодійська і грабіжницька влада. Зажерлива жадібність та непрофесіоналізм найвищих ешелонів влади і найбільше сприяння інтересам жменьки мафіозно-олігархічних груп, їх монополізму в економіці і політиці, породжують тотальну корупцію і глибоку соціально-економічну кризу та зубожіння більшості населення, що є найбільшим фактором суспільної дестабілізації, яка йде на користь агресору як і невизначеність стосовно зовнішнього агресора і окупанта російської федерації з боку Порошенка і Верховної Ради України (юридично досі це не зроблено).

Така політика є колабораціоністською. Відповідальність за таку зрадницьку політику лягає в першу чергу на Порошенка і його парламентську більшість, яка залежна від нього.

Така влада (президент, парламент і їхній витвір - уряд) є нікчемними і згубними для України. Безумовно, таку владу необхідно змінити.

Постає запитання: як це зробити? По-перше, це потрібно робити цілеспрямовано, продумано і в правильній послідовності - так, щоб не викликати дестабілізації і хаосу, аби не дати можливості зовнішньому ворогові - московським імперським агресорам використати ситуацію в своїх цілях.

До перезавантаження влади (перевиборів Президента і парламенту) потрібно змусити ВРУ ухвалити: «Закон про тимчасово окуповані території» і «Закон про вибори ВРУ».

«Закон про тимчасово окуповані території» - це рамковий концептуальний, політико-правовий документ, який, по-перше, юридично визначає наявний факт захоплення частини території України шляхом воєнної агресії іноземною державою - рф. По-друге, те, що цей окупаційний стан тимчасовий. По-третє, що Україна ніколи не змириться з окупацією будь-якої частини своєї території і буде намагатися звільнити її всіма наявними засобами: дипломатичними, економічними, воєнними.

Закон не повинен бути обтяжений зайвими деталями і механізмами про деокупацію. Це завдання інших документів. В законі про вибори потрібно вказувати, в будь-якому випадку, персоніфікацію партійного кандидата в конкретному виборчому окрузі, зниження прохідного бар’єру до 3%, кримінальну відповідальність за порушення виборчого закону і виборчого процесу.

Після ухвалення цих двох важливих законів потрібно приступати до перезавантаження влади через вибори. Звісно, що ні Порошенко, ні його орки в парламенті добровільно на це не підуть. Потрібен масовий, цілеспрямований тиск на ВРУ через БАГАТОТИСЯЧНЕ ПІКЕТУВАННЯ, ЯКЕ ПТРІБНО ПОЧИНАТИ ВЖЕ З 21 БЕРЕЗНЯ. В регіонах організувати тиск (пікетування) обласних рад, обладміністрацій з вимогою приймати рішення на підтримку вищезгаданих законів.

Днями ряд організацій, які вважають себе націоналістичними, ухвалили Маніфест про спільні дії. Ось вони повинні бути в авангарді таких активних кроків, бо без таких дій їхні маніфести перетворяться в мильні бульбашки. Тому, до дій!

Степан Хмара, Герой України

19 березня 2017 року

Степан Хмара. Фото УНИАН



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.