MENU

Я розумію, чому ця країна в ж*пі! Ніхто не думає і нічого конструктивного робити не хоче - всі з усіма воюють

5246 0

Мав розмову з одним депутатом щодо четвергового голосування за аудиторів НАБУ й тотальної зради й істерики з цього приводу. Цікава розмова вийшла, а головне - майже цензурна і всім зрозуміла)))

Читайте також: Що відбувається з точки зору стратегії - думка

«...Не уявляєш, як мене за*бали люди, які не вміють думати, а живуть в біполярному світі чорне-біле, зрада-перемога. Не про тебе. Але ця й*бані істерики просто дістали. Депутати поняття не мають взагалі, що роблять, в тому числі більшість Єврооптимістів. Просто всі подуріли, виключили мозок і живуть в істериці. Ці два останні дні мене просто шокували. Спочатку цей цирк з закриттям сесії, де порушили закон як ідіоти, які заводили до голосування по процедурі нацгвардійців для виступу, так і Сироїд, яка взагалі не знає регламенту і веде себе неадекватно.

Читайте також: Власть использует силовиков для защиты своего преступного бизнеса - Сенченко

Так і в четверг з цим комітетом та голосуванням. Єгорка возомніл себе не знаю ким і вирішив, що йому закон і процедури пофіг і не буде він виконувати свої обов'язки, депутати абсолютно законно провели комітет і рекомендували раді розглянути ДВІ кандидатури. Питання йшло про включення до порядку денного голосування по цих ДВОХ кандидатурах! Завалили абсолютно законне питання. Я голосував за Сторча, не голосував за Брауна минулого пленарного тижня. Але згідно версії ФБ я м*дак, а Єгорка та й*бана компанія, які не знають ні законів, ні процедур і порушують навмисно закон, й*бані герої. Як це все за*бало!!! Я розумію, чому ця країна в ж_пі! Ніхто не думає і нічого конструктивного робити не хоче - всі з усіма воюють».

Алексей ГОЛОБУЦКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини