​Пропагандони - це гірше, ніж вороги з автоматами

Нещодавно незалежний український журналіст Артем Фурманюк опублікував журналістське своє розслідування , в якому торкнувся верхівки аваківського «Азова». Якою була реакція влади на цю публікацію, на своїй сторінці Фейсбук розповів сам журналіст:


«Прошу дружньої підтримки! Не треба, врешті-решт, бути «і нашим і вашим», як не треба й перекладати все на те, що це, мовляв, особистий конфлікт: пропагандони - це гірше, ніж вороги з автоматами!

Публікуючи своє розслідування про верхівку аваковського «Азова», я попереджав, що на мене може початися полювання.

Вчора права рука авакова геращенко вирішив мене спочатку дискредитувати за допомогою своїх штатних писак. Класика жанру. Для цього він нацькував на мене свого записного писаку, громадянина росії, якогось сергія жука, з якого він в 2015 році намагався зробити короля вишиватників замість короля ватників шарія. Але невдало. Цей жук наїхав на мене за перепост (!) чужого фото з сепаратистом, дуже зовні схожим на сепаратиста юрія голубана, що нещодавньо плював з трибуни ВР на блокадників. Хоча насправді геращенка і К дістали мої власні повідомлення за останні дві доби про цього виродка, який в травні місяці 2014-го розстрілював наших хлопців під Карлівкою. У підсумку, до дешевого пропагандону з рашки підключився гуру вітчизняної журнашлюстики у вигляді юри бутусова.

Пропоную вам ознайомитися з вчорашнім листуванням у коментах і зробити власні висновки.

Додам, що про мусарського пропагандона бутусова може багато чого розповісти журналіст Volodymyr Boyko. Зокрема, як цей «активіст» протягом довгого часу працював кабацькою підстилкою у відомого кримінального авторитета на призвісько Лича й задовольняв його особисті забаганки. Є й відповідні фото, які я особисто бачив. Ций білоручечник «бутусов» просто завжди намагався робити з себе вигляд патріота, насправді будучі останнім покидьком», - пише Артем Фурманюк.

Фото back-in-ussr.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.