Семен Семенченко про Порошенка: Для мене особисто тепер ви - очманілий від страху і жадібності олігарх

17 Мар 2017 12:31

Вам просто плювати на тих хто сидить в підвалах у Донецьку і Луганську, вам плювати на тих хто сидить в окопах поки ви заробляєте мільярди на торгівлі з ворогом, вам плювати на Український Народ, який не побудував для вас навіть собачої будки.

Семен Семенченко

Доброго ранку, Петро Олексійович!

Я ще не маю ранкового звіту Штабу АТО, але вже знаю що ваші торгові партнери вбили за ніч двох українських вояків. Також повідомляють, що кількість наших хлопців, яки сидять в полоні у орків, збільшилася і зараз становить 118 осіб. Це так? Так чому ж ви, Український Президент, реагуєте на це тільки награним тремтінням у голосі і патетическим заламуванням рук? Чому ви ставите умовою зняття своєї тимчасової фейкової Блокади лише повернення "націоналізованих підприємств"? Тих заводів і шахт, які належать Зовнішекономбанку РФ, Російському мільярдерові Нунсенкису, агентам ФСБ Ахметову, Фірташу і Новинському? Де ваші вимоги щодо повернення наших хлопців з полону?

Петро Олексійович, давайте начистоту.
Вам просто плювати на тих хто сидить в підвалах у Донецьку і Луганську, вам плювати на тих хто сидить в окопах поки ви заробляєте мільярди на торгівлі з ворогом, вам плювати на Український Народ, який не побудував для вас навіть собачої будки.

І нам тоді плювати на вас, Петро Олексійович. Для мене особисто, після цього - ви більше не президент. І більше я вас так називати не буду. Для мене особисто тепер ви - очманілий від страху і жадібності олігарх. Який заплутався у своїх зв'язках з путіним і сховався на Банковій під охороною бандитських формувань з колишніх ДНРовцев і беркутни.

Ветерани та активні громадяни України в цей раз перемогли, Петро Олексійович. І знаєте в чому? Так, поки ще не виконані наші вимоги по полоненим. Так, ваш поворот на 180 градусів у питанні Блокади - тимчасова хитрість. Так, ви будете намагатися відіграти все назад, так ваші боти будуть писати що це ви всіх перехитрили. Так трохи охреневшие від такого розвороту депутати і "эксперты" будуть вигадувати нову нісенітницю. Але ми то з вами знаємо що вчора ветерани здобули ПЕРЕМОГУ.

І головна перемога - у тому, що тепер в Україні знову ТРИ СИЛИ. Армія, яка обороняє країну від ваших торгових партнерів, аваковцы, які обороняють ваші доходи (назвати голубанов, аброськиных і тому подібних персонажів нацгвардією і поліцією язик не повертається). І звичайні українські ЛЮДИ. Люди, що йдуть на ваші автомати зі словами нашого гімну і спокійно добиваються Закону і Справедливості.

Ви багато зробили зі своїм другом Володимиром за ці три роки. Розвалили добровольчий рух, скурвили багатьох волонтерів, почали посадки патріотів, створили масу фейкових "націоналістів", "добровольців", та залили мізки людей інформаційним лайном. До Блокади маятник активності громадянського суспільства знаходився в нижній крапці своєї амплітуди. Тепер він знову пішов на підйом.

А значить з'явилася третя сила - організований народ. І цей народ хоче жити у своїй Українській Державі. У ДЕРЖАВІ, Петро Олексійович, а не у вашій собачій будці, яку для всіх нас ви будували ці три роки. І цьому Народові все по плечу. Дайте тільки час.

І останнє. Дивлячись на цей паноптикум моральних виродків я все більше приходжу до простого питання. А чи взагалі потрібна Україні посада Президента? Так, це питання вирішувати Народу України. До якого петро олексійович вже де-факто ніякого відношення не маєт.

Спокійної ночі, петро олексійович. Блокада триває. Ваші колишні співгромадяни ще сильно здивують вас. Але це вже буде зовсім інша історія...

Доброго ранку, Україно!




Новые обещания