У Раді закликали створити спецштаб у зв'язку із викраденням Гончаренка

У Раді закликали створити спецштаб у зв'язку із викраденням Гончаренка

Фото: ТСН.ua

23 лютого невідомі викрали Гончаренка.

У Раді закликали створити спеціальний штаб у зв'язку із викраденням нардепа Олексія Гончаренка.

Про це заяив нардеп Ігор Гринів у Раді.

"Сталася надзвичайна подія. В Одесі посеред білого дня викрадений народний депутат, невідомими людьми, Олексій Гончаренко. Я хотів би звернутися до правоохоронних органів, до прокуратури, ця інформація підтверджена ... Я хотів би звернутись до керівництва правохоронних органів про термінове створення спеціального штабу з такої кризової ситуації", - сказав Гринів під час засідання Ради.

Такий заклик підтримав голова парламенту Андрій Парубій, він додав, що правоохоронці повинні негайно вжити всі заходи для вирішення цієї проблеми.

"Прошу це оформити як звернення від голови Верховної Ради, від парламенту", - сказав він.

Своєю чергою, нардеп Андрій Денисенко у кулуарах Ради заявив, що у викраденого Гончаренка "не було ніяких проблем у сім'ї, не було бізнесу як такого, тож викрадення може бути пов'язане виключно із политичною діяльністю".

Нагадаємо, народний депутат України Олексій Гончаренко викрадений невідомими. Зазначається, що цю інформацію підтвердили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Прес-секретар прокуратури Одеської області Інна Верба заявила, що ввечері, можливо, відбудеться брифінг прокурора Одещини, а поки що вона не може повідомити будь-якої додаткової інформації.

Тим часом нардеп Олександр Бригинець у своєму Facebook повідомив, що Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч вчора увечорі, але на неї не з'явився. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація