У Києві відбувся Марш національної гідності

Фото
Поділитися
У марші від Майдану до Верховної Ради взяли участь близько 5 000 осіб, переважно представники правих сил.

у Києві В середу, 22 лютого, відбувся Марш національної гідності, який організували ВО "Свобода", "Правий сектор" і партія "Національний корпус" ("Азов"). Хода попрямувала від Майдану до Адміністрації президента, а звідти – до Верховної ради. Колону супроводжували близько 100 поліцейських. Підходи до адміністрації президента України охороняли кілька кордонів поліції і Національної гвардії.

Біля будівлі Верховної Ради учасники маршу запалили димові шашки і озвучили свої вимоги: зменшити тарифи на комунальні послуги, підвищити стипендії студентам, не приватизувати державні підприємства, а вже приватизовані – націоналізувати, не дозволяти продаж землі, припинити торгівлю з окупованими територіями і розірвати дипломатичні відносини з РФ.

Читайте також: У Києві сталася сутичка між поліцією та прихильниками блокади ОРДЛО

19 лютого активісти блокади ОРДЛО на Майдані вступали у сутичку з поліцією. Тоді народному депутату Єгору Соболєву розбили обличчя.

Тоді сили правопорядку затримали комбата "ОУН" Миколи Коханівського та ще кількох активістів. Згодом вони були звільнені.

Можливо, на цей раз обійшлося без сутичок тому, що Нацгвардія заздалегідь підготувалася до "заходів із залученням великої кількості громадян".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі