Антикорупціонери перевіряють Порошенка і Гройсмана: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Антикорупціонери перевіряють Порошенка і Гройсмана: з'явилися подробиці

Антикорупціонери перевіряють Порошенка і Гройсмана: з'явилися подробиці

У Національному агентстві з протидії корупції заявили про намір перевірити декларації президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а також всіх членів Кабінету міністрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника голови НАЗК Руслана Радецького.
"Шановні друзі! Мною був підготовлений проект Рішення про початок проведення повної перевірки декларацій за 2015 рік, поданих президентом України, прем'єр-міністром і членами Кабінету Міністрів України", - заявив він.
Також Радецький додав, що його пропозиція була підтримана і члени НАЗК на засіданні ухвалили одноголосне рішення про початок повної перевірки.
Читайте також: Стало відомо, кого з нардепів перевірять через декларації
Крім того, він повідомив, що початком перевірки, відповідно до законодавства, "є день, наступний за днем ​​прийняття рішення НАПКА про проведення такої перевірки, про що повідомляється суб'єкту декларування і триває 60 календарних днів".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про намір домагатися зняття депутатської недоторканності з трьох політиків, який запідозрили в несплаті податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?