Лідер Правого сектору звернувся до українців: На Раду!

21 Фев 2017 11:41

Українці з гордістю згадують Революцію Гідності, у результаті якої, три роки тому, антиукраїнський президент втік із країни.

Андрій Тарасенко 


Українці з гордістю згадують Революцію Гідності, у результаті якої, три роки тому, антиукраїнський президент втік із країни. Та чи справді нам є чим пишатись? Адже ми допустили до влади тих, хто веде Україну до капітуляції на фронті, замість обіцяної перемоги. Тих, хто приймає руйнівні для країни рішення в угоду закордонним партнерам та не чує думки народу. Тих, хто говорить про мир, але боїться завершувати війну, адже це єдиний їх шанс утриматись при владі та продовжити пограбування країни. 

Невже ми, народ, котрий три роки тому був ладен загинути під кулями «беркуту» за нову Україну, дозволимо новій владі продовжувати її руйнувати? Ні. Саме завдяки тому, що українці мають національну гідність, у цей день, 22 лютого 2014 року, Янукович втік з країни, адже це був єдиний спосіб уникнути відповідальності за свої дії. 

Приєднуйся до нас, приходь 22 лютого 2016 року на Марш Національної Гідності. Час дати новий поштовх для України! Три роки тому ми змогли прогнати злочинну владу Януковича і зможемо прогнати злочинну владу Порошенка. Прийди та покажи новій владі, що цього разу ніхто не втече непокараним, адже ми готові довести справу до кінця. Злочин проти твоєї країни – це злочин проти твоєї гідності.
Київ Майдан незалежності 22 лютого о 10:00!

Новые обещания