​У вчорашньому протистоянні на Майдані брала участь умовна третя сторона

Цікаві речі спливають на поверхню. Виявляється, у вчорашньому протистоянні між блокадниками Семенченка і Соболєва та поліцією з Нацгвардією брала участь ще й умовна третя сторона. Сорока на хвості принесла, що нею виявилися представники так званої «Київської варти» - громадського формування, контрольованого столичним мером Кличком.


Завданням цих хлоп'ят було провокувати зіткнення та сутички в центрі міста. Переважно саме вони розпалювали атмосферу безглуздим киданням в усі боки усіляких петард та вибухових пакетів, перебуваючи в натовпі серед цивільних в камуфляжі. Схоже на те, що деякі представники «варти» одночасно перебували і на протилежному боці - серед правоохоронців. Вчора в околицях мітингу навіть відбулася спроба розвінчати одного з засланих козачків. Щоправда, його відразу відбили правоохоронці. Зокрема, у нього в рюкзаку активістами були виявлені відразу два різних види форми - поліцейська і нацгвардійська. Ще одного з великим рюкзаком (туди залізти не встигли) з самого початку затримали («затримали») поліціанти.

Для чого все це робиться, в чиїх інтересах та яку стрьомну мету переслідує - поки що можна лише здогадуватися. Тож, залишу це для конспірологів. Адже особисто я не розумію, навіщо комусь потрібні ще якісь інші провокатори, якщо на заходах присутній найкращий поп гапон усіх часів - костік грішін. Тим не менше, гадаю, що дана інформація явно заслуговує на увагу.

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.