​Попереду, можливо, вирішальна ніч: На Майдані протестувальники обмірковують подальші дії

Чи зможе країна не провалитись у внутрішню усобицю під час російської військової агресії, задаються питанням мільйони людей по всіх куточках нашої держави.

Обстановка навколо київського Майдану Незалежності дещо стабілізувалася після зіткнень між правоохоронцями та протестувальниками в неділю ввечері, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, наразі близько сотні мітингувальників, серед яких народні депутати від партії Самопоміч Семен Семенченко та Єгор Соболєв перебувають біля Стели Незалежності на Майдані. Вони обмірковують план подальших дій.

Зокрема, обговорюють ідею організувати штаб учасників і прихильників блокади торгівлі з окупованими територіями.

Прилеглі до Майдану вулиці продовжують охороняти правоохоронці. Вони стоять кордонами на Хрещатику, з боку Європейської площі, на вул. Інститутській і на перетині вулиць Інститутська та Банкова.

Перед цим, під час зіткнень в центрі Києва постраждали щонайменше 10 осіб, п'ятеро протестувальників затримано.

19 лютого, в річницю подій Революції гідності на Майдані зібралося віче, учасники якого вимагають припинити торгівлю з окупованими територіями.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.