Український безпілотник “Фантом” показали на збройовій виставці в ОАЕ

0

На IDEX-2017 представили передові розробки українського оборонно-промислового комплексу.

Держконцерн ” Укроборонпром ” представив свої розробки на одній з наймасштабніших виставок зброї в світі – IDEX (International Defence Exhibition), яка проходить раз на два роки в Об’єднаних Арабських Еміратах, передають ” Українські новини “.

Зокрема, на IDEX-2017 представлені передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, зокрема безпілотні технології та передові броньовані машини. Саме на цій виставці відбудеться перша міжнародна прем’єра безпілотного “Фантом”, а також будуть продемонстровані безпілотники Anser і Patriot R2, повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”.

На IDEX-2017 також будуть продемонстровані бойові машини БТР-4 і “Дозор-Б”, бойові модулі “Тайпан” і БПУ 12,7, керована ракетна і артилерійське озброєння, а також інші передові розробки підприємств-учасників концерну.

На цій, як і на всіх інших міжнародних виставках озброєння , ГК “Укроборонпром” ставить собі за мету залучити іноземних виробників до взаємовигідної співпраці і продемонструвати інвесторам перспективність українського оборонного комплексу.

Попередня статтяXiaomi Mi6 вийде в двох варіантах з різною роздільною здатністю екрану
Наступна статтяКращі смартфони Xiaomi на початок 2017 року

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут