″Петре Олексійовичу, скільки зараз коштує продати Україну?″: Семенченко про ситуацію з блокадою на Донбасі

У неділю, 19 лютого, народний обранець опублікував фото, на якому видно скупчення вагонів у Дебальцевому. Семенченко впевнений, що вони заповнені вугіллям.

Джерело: Фейсбук Семена Семенченка

″Доброго ранку, Петро Олексійович. Вчора ваші торгові партнери поранили шістьох українських військових, травмували двох і здійснили 107 обстрілів позицій українських військ. Але це ж не привід припиняти торгівлю, адже все це "наші люди"?″, ― пише Семен Семенченко на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України, і продовжує:

″Біля Водяного українські бізнесмени, які офіційно зареєстровані в Україні і платять податки в бюджет, провели комерційний обстріл позицій ЗСУ. Було випущено 30 снарядів, які скінчилися менш ніж за півгодини. На більше не вистачило, Петро Олексійович, тому що бандити, піарники, терористи і крышеватели організували блокаду вашей торгівлі і ось дивіться що вийшло.

На фото склади з вугіллям які скупчилися в Дебальцеве, які ваши партнери не можуть продати і відправити на експорт. Немає торгівлі, мало снарядів, а це погано для бізнесу. Відправте "вашим людям" хоча б пару сотень мільйонів у вигляді безкоштовних поставок електроенергії і води. Зберуть з людей грошей, куплять амуніцію, доплатять "пацанам - шахтарям" та куплять новий мерс для захарченко. Ну і вас звичайно не образять. А заплатять за все це прості українці. А інакше ваші торгові партнери залишаться без роботи і поповнять лави бойовиків. По другому разу. Вас ГУР і Медведчук ще про це не попереджали?

До побачення, результати сьогоднішніх торгових операцій з "нашими людьми" підведемо завтра. Петро Олексійович, так все-таки, скільки зараз коштує продати Україну?″

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...