Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2017 02:33

Перестрілка в Харкові: бійці Семенченка зчепилися з активістами "Східного корпусу"
4

У Харкові сталася перестрілка між бійцями батальйону "Донбас" і активістами "Східного корпусу". Про це повідомляє ТСН. В результаті стрілянини серйозні поранення живота та грудної клітини отримав активіст Ігор Пушкарьов.

"Після перестрілки люди в камуфляжній формі - за попередньою інформацією, бійці "Донбасу" - забарикадувалися в дитячому саду, але потім здалися поліцейським і співробітникам Корда", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-прем'єр назвав блокаду Донбасу безглуздою

За однією з версій, перестрілка сталася після того, як активісти "Східного корпусу" намагалися взяти штурмом офіс ветеранів АТО на Стадіонному проїзді. За іншою версією, активісти приїхали на Стадіонний проїзд, оскільки їм повідомили, що там знаходяться озброєні люди в камуфляжі.

Видання Харьков. City пише про конфлікт між Семеном Семенченко і засновником "Східного корпусу" Олегом Ширяєвим. За інформацією видання, до Харкова для "розгойдування" ситуації приїхали представники Семенченка, колишні бійці батальйону Донбас. Вони беруть участь в блокаді залізничних шляхів. Так само їх метою був Ширяєв, який виступив проти блокади, і звинуватив Семенченка у використанні проблем колишніх бійців АТО для самопіару.

"Зустріч" закінчилася перестрілкою, коли представник Семенченка - "Іспанець" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, бійця роти "Східного Корпусу".

Поліцейські затримали 9 осіб і вилучили зброю.

25 січня почалася акція "Блокада торгівлі з окупантами". Основним товаром, що поставляється з непідконтрольних Києву територій Донбасу, є вугілля. Колишні військові, учасники АТО й народні депутати заблокували залізничну колію, що з'єднує Луганськ, Лисичанськ і Попасну на ділянці Гірське — Золоте, а також станцію Світланове. 10 лютого перекрили ділянку залізниці Ясинувата — Костянтинівка. Станом на 15 лютого там накопичилося 240 тис. т вугілля антрацитової групи.

Засновник "Східного корпусу" і керівник харківського відділення громадянського корпусу "Азов" Олег Ширяєв назвав блокаду Донбасу "театром одного актора Семенченка". Ширяєв заявив, що блокада Донбасу - особиста піар-акція народного депутата від "Самопомочі" Семена Семенченко.

Зараз ви читаєте новину «Перестрілка в Харкові: бійці Семенченка зчепилися з активістами "Східного корпусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути