Все пропало?: Окружение Путина готовится к "эвакуации" из Кремля, — Боровой

За словами російського опозиціонера, Ігор Сєчін активно зайнятий створенням запасів, так званого "золота партії", для свого начальника і для частини його оточення.

Путін і Сєчін. Ілюстрація:InterRight

Російський опозиційний політик Костянтин Боровой вважає, що оточення Володимира Путіна розуміє про швидке наближення моменту, коли треба буде тікати з Кремля. Про це політик пише у своїй колонці для Апострофа, зазначають Патріоти України.

За його словами, близька до Путіна людина, топ-менеджер компанії "Роснефть" Ігор Сєчін активно зайнятий створенням запасів, так званого "золота партії", для свого начальника і для частини його оточення.

"Сьогодні вони вже думають про катастрофічний сценарій, який неминуче наближається. За всіма кремлівськими оцінками, це видно зі слів експертів, вони добре розуміють, що момент "Ч" наближається, коли потрібно буде швидко евакуюватися не з країни, а з Кремля", - пише Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...