ГоловнаСуспільствоВійна

За добу втрат серед військових у зоні АТО не було, - штаб (оновлено)

Кількість обстрілів збільшилася до 82.

За добу втрат серед військових у зоні АТО не було, - штаб (оновлено)
Фото: Макс Левін

За добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 82 обстріли. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з 152-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Луганське. З мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Невельське, Верхньоторецьке, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке, Луганське, Миронівське і Зайцеве. По Луганському та Авдіївці також вогонь вели танки.

На Луганському напрямку з артилерії калібру 152 і 122 міліметра терористи обстрілювали Новотошківське і Кримське. З мінометів - Малинове, а з гранатометів і стрілецької зброї - Катеринівку, Попасну, Кримське, Новозванівку, Жовте і Новоолександрівку. По Новозванівці також відкривали вогонь з озброєння БМП і БТР.

На Маріупольському напрямку з 152- і 122-міліметрової артилерії обстріляли Мар'їнку, Лебединське і Широкине, з мінометів - Широкине і Гнутове, а з гранатометів і стрілецької зброї - Лебединське, Водяне, Павлопіль і знову ж таки - Широкине і Гнутове.

Оновлення. У штабі АТО констатували відсутність втрат серед військових за минулу добу.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений", - повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

При цьому він зазначив, що бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військових на всіх напрямках, використовуючи танки й артилерію.

Нагадаємо, 7 лютого Верховна Рада звернулася до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій із проханням засудити ескалацію збройної агресії Російської Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram