"Підтримати"
Новини
Всі новини

На Донбас увійшло кілька армійських колон з Росії

20:53, 02 лют 2017
4 036


Дані української розвідки підтвердили, що з РФ багато техніки – САУ, танки, БТР, БМП, установки «Град».

Про це в четвер, 2 лютого, з посиланням на повідомлення ТСН передає ТСН.



Так, у вівторок ввечері з боку селища Гуково, через Краснопартизанськ, колишню шахту «Богучарскую» і шахту «Травневий» пройшла надзвичайно довга колона. В ній було багато техніки – САУ, танки, БТР, БМП, установки «Град».

Нічний залп ворожих «Градов» із чотирьох десятків ракет накрив досить велику площу в районі тиловий Сартани. Ракети впали поблизу фермерського господарства, в поле, і розбили сільськогосподарський ангар, де зберігалося сіно. Лише дивом обійшлося без руйнувань житлових будинків і жертв серед цивільних. Але фермерська споруда фактично знищено вибухом і подальшим пожежею. У ті самі хвилини вже з боку окупованого селища Безіменне стріляла інша машина БМ-21 і випустила два десятки реактивних ракет у бік українських позицій у Водяному. Одночасно, тобто близько півночі, майже сорок 122-міліметрових снарядів у бік Водяної відстріляли ворожі самохідні артустановки «Гвоздіка».

Раніше українські військовослужбовці розповіли, що підрозділи у Авдіївки поповнили близько двох сотень спецназівців з боку бойовиків. Їх основне завдання – штурм позицій ВСУ, обороняющих місто.

За матеріалами: www.business.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Twitter.

Ctrl
Enter
Если вы заметили ошибку в тексте
Выделите её и нажмите Ctrl+Enter
Также по теме
Показати ще новини