"Підтримати"
Новини
Всі новини

Кобзону і Чичериній закрили шлях на Євробачення



Російські артисти з "чорного списку" Міністерства культури України не приїдуть на Євробачення. Російські представники конкурсу вирішили, що їх "зірки" не варті того, щоб пропускати конкурс.

Ну а українцям бачити тут особи шанувальників терористів і зовсім не хочеться. У всякому разі, Кобзона, Чичеріну та подібних - точно.

Російські представники погодилися не відправляти в Україну на пісенний конкурс "Євробачення-2017" осіб, які входять в "чорний список", складений Міністерством культури України, про це під час жеребкування учасників заявив виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд, повідомляє ZN.

"Ми в постійному контакті з російською делегацією і домовилися з її головою, щоб до складу делегації РФ входили саме ті особи, які можуть працювати в Україні", - заявив представник "Євробачення".

За його словами, Європейський мовний союз має постійний ефективний діалог зі службами безпеки, а також веде переговори з українськими правоохоронцями.

"Ми досягли розуміння, що Європейський мовний союз зможе забезпечити перебування делегації Росії в Україні", - запевнив виконавчий директор "Євробачення".

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Twitter.

Ctrl
Enter
Если вы заметили ошибку в тексте
Выделите её и нажмите Ctrl+Enter
Также по теме
Показати ще новини