RU
 

"Вбивць" Геращенка заарештували на два місяці

Корреспондент.net,  22 січня 2017, 15:25
0
1176
 Вбивць  Геращенка заарештували на два місяці
Замах на Антона Геращенка

Народний депутат вперше прокоментував підготовлюваний на нього замах.

 
Шевченківський районний суд Києва заарештував двох підозрюваних у справі про замах на нардепа Антона Геращенка на два місяці, без права внесення застави.
 
"При виборі запобіжного заходу суд врахував як обсяг наведених слідчими і прокурорами доказів причетності до планування та підготовки мого вбивства, так і факт того, що один із двох затриманих був достроково амністований окупаційною владою Криму спецслужбами РФ для участі в підривній роботі проти України, що, до речі, зроблено вже не вперше", - зазначив сам Геращенко на своїй сторінці у Facebook.
 
 
За його словами, за 112 статтею ККУ обом підозрюваним загрожує міра покарання аж до довічного ув'язнення.
 
Геращенко наголосив, що життя і безпека підозрюваних повинні бути поза небезпекою, для того щоб вони допомогли розкрити "диверсійно-терористичну мережу, яка продовжує свою роботу в Україні і запобігти подальшим терористичним актам проти українських журналістів і політиків".
 
Нагадаємо, що в Києві співробітники СБУ запобігли вбивству народного депутата України Антона Геращенка. За підозрою у скоєнні цього злочину затримано двох осіб, які, за версією слідства, звітували перед своїм куратором у РФ.
ТЕГИ: СБУсудпокушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі