Попались на КПВВ: "Гуманітарний конвой" Ахметова перевозив в ОРДЛО контрабанду

У штабі олігарха заявили, що готові зробити все можливе, щоб доставка допомоги була відновлена, а винні були покарані.

У гумконвої Ахметова знайшли контрабанду. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 20 січня, під час огляду гуманітарної колони на пункті пропуску в Новотроїцькому прикордонною службою у двох водіїв-перевізників були виявлені заборонені для перевезення предмети. Новину передають Патріоти України.

Керівництво штабу Ріната Ахметова запевнило, що готове надати максимальну інформацію, яка дозволить прискорити розслідування. Штаб буде співпрацювати з правоохоронними органами. "Штаб вважає неприпустимим перевезення заборонених предметів. Це зафіксовано договором між Штабом і перевізниками.

Гуманітарний штаб офіційно направляє заяву до правоохоронних органів. Ми вважаємо, що дії двох водіїв поставили під загрозу доставку допомоги найбільш незахищеним - людям похилого віку та дітям. Ми зробимо все можливе, щоб доставка допомоги була відновлена, а винні були покарані.

Ми будемо інформувати про всі кроки Штабу, спрямованих на якнайшвидше розслідування і виключення подібних подій надалі. Ми не дозволимо дискредитувати таку важливу і потрібну людям гуманітарну місію", - йдеться в заяві штабу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...