Джейкобс і Форд не хочуть одягати Трамп, "Marchesa" прощається з Обамою

20 січня 2017, 16:34

Новообраний президент США Дональд Трамп, як відомо, має небагато прихильників серед представників американського шоубізу. А деякі відомі світові дизайнери вже сказали своє "фе" його дружині Меланії.

Дехто ж із тих хто вдягав її попередницю, Мішель Обаму, розмістили теплі прощальні послання до неї в соцмережі, причому написавши їх від руки.

На Мішель сукня "Marchesa"

"Мішель, спасибі за те що ви були прекрасною рольовою моделлю та сильним захисником для всіх американців. Нам вас бракуватиме", - написав Джозеф Альтузарра.

"Люба Мішель, дякую за неймовірну підтримку, яку ви давали не лише мені, а й усім творчим людям у нашій країні. Ви надихаєте мене, і я пишаюся, що став невеликою часткою вашого неймовірного спадку. Я з гордістю можу сказати, що моя американська мрія збулася", - зізнався Джейсон Ву.


Креативний директор "J. Crew" Дженна Лайонс від лиця своєї команди подякувала Мішель "за її грацію, елегантність, теплоту, світлу посмішку, натхнення та гумор, приязнь та силу, безстрашність та стиль, величезне серце та вміння бути лідером, за танцювальні рухи та за все".

"Люба Мішель, за останні 8 років ви продемонстрували неймовірну силу, впевненість та витримку в якості першої леді. Ваша самовіддана та зразкова праця в жодному разі не буде забута! Як дизайнери ми вважаємо великою честю, що ви носили одяг "Marchesa". Від державних обідів до гала-вечорів ви демонстрували вищий рівень елегантності та грації, й ми це глибоко цінуємо", - підкреслили Джорджина Чапмен и Керен Крейг, креативні директори "Marchesa".

Тим часом видання "Marie Claire" має список дизайнерів, котрі не бажають працювати з дружиною Дональда Трампа, Меланією.

Зокрема це Крістіан Сіріано, Софі Тіллет (вона першою оголосила про це у своєму відкритому листі), Філліп Лім, Умберто Леон та Наїм Хан.

На тепер уже колишній першій леді сукня від "Jason Wu"

"Мені абсолютно не цікаво одягати Меланію Трамп… Особисто я б радше витратив свою енергію на тих, кого скривдить Трамп та його прибічники", - сказав "WWD" Марк Джейкобс.

"Кілька років тому мене попросили вдягнути її, але я відмовився. Вона – не зовсім мій образ", - зазначив Том Форд, котрий не приховує, що голосував за Гілларі Клінтон.

Та й узагалі він порадив Меланії, як першій леді, вдягатися в речі простіших брендів.

"Хто би не був президентом або першою леді, їм краще носити одяг, за ціною доступний більшості американців, та носити те, що зроблено в Америці. Мої речі шиються в Італії, вони дуже, дуже дорогі. Я не думаю, що більшість жінок та чоловіків у нашій країні зможуть себе з ними співвіднести, і гадаю, що перша леді або президент повинні представляти всіх людей", - додав Форд.

На вечері перед інавгурацією Меланія Трамп була у сукні від "Reem Acra"

Щоправда, Дональд Трамп на це не змовчав і заявив, що їм із дружиною творіння Тома Форда анітрішечки не подобаються, пише "The Mirror".

"Вона ніколи не зверталася з проханнями до Тома Форда, їй не подобається Том Форд, не подобається його дизайн. Я – не фанат Тома Форда, ніколи ним не був", - оголосив політик.

Не менш цікавим є те, які модельєри, котрі, навпаки, матимуть за честь створювати вбрання для Меланії Трамп.

Не всі дизайнери рвуться вдягати Меланію

Як писав "Harper's Bazaar", посилаючись на "WWD", імовірно, на інавгурації Меланія буде в чомусь від "Ralph Lauren". Так і сталося, адже у Twitter вже з'явилися фото Трампів, і Меланія у небесно-блакитному костюмі від "Ralph Lauren".

Варто зазначити, що сам 77-річний Ральф у 2015-му пішов із посади генерального директора своєї модної імперії. Модельєр є прихильником Гілларі Клінтон та автором усіх брючних костюмів, у яких вона з'являлася на передвиборчих дебатах.

Мішель Обама для інавгурації обрала винний колір. Під пальтечком - досить проста сукня
Імовірно, "придворним" дизайнером Трампів стане Валентино

Уже висловили бажання вдягати нову першу леді Томмі Хілфігер, Том Браун і Діана фон Фюрстенберг.

"Дональда Трампа було обрано, і він буде нашим президентом. Меланія заслуговує на повагу, як і кожна перша леді до неї", - цитує Діану видання.

А Стефано Габбана, порадівши в своєму Instagram тому, що Меланія Трамп надягла чорну сукню "Dolce & Gabbana" на цей Новий рік, накликав на себе гнів гей-спільноти.

Melania Trump #DGwoman ❤❤❤❤❤ thank you 🇺🇸 #madeinitaly🇮🇹

Світлину опубліковано користувачем stefanogabbana (@stefanogabbana) Січ 1, 2017 о 4:44 PST

Про це пише "The Huffington Post".

На їхню думку, глибоко образливим є те, що дизайнер готовий одягати дружину того, хто, прийшовши до влади, відбере свободи в ЛГБТ Америки.

"Сумно, коли дизайнерові-гею плювати на інші групи, що зазнають утисків, скільки ж грошей вам потрібно?", - написав Габбані один із обурених інтернет-користувачів.

"Не називайте мене геєм, будь ласка! Я – чоловік! Кого я кохаю, це моє особисте життя!", - відказав йому модельєр.

Пані Трамп у "Аlexander McQueen"

Нагадаємо, восени одне з видань показало фото з гардеробної Меланії Трамп. А в Білому домі для першої леді, якщо вона все ж таки туди переїде, збираються облаштувати гримерку з театральним освітленням.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів