"Корпуса оцепили, у сотрудников забрали мобилки": У кримському "Артеці" стався вибух

Інцидент стався 18 січня близько 19:00.

У дитячому таборі сталася трагедія? Фото: Новости курортов Крыма.

У дитячому таборі "Артек", який розташований на території анексованого Криму, стався вибух. Про це повідомляється в мікроблозі RoksolanaToday&Крим в Twitter, передають Патріоти України.

"Як повідомляють співробітники "Артеку" і жителі Гурзуфа, в таборі "Морському", в одному з дитячих корпусів вибухнув великий кондиціонер. У цьому і в сусідніх корпусах повилітали шибки і двері. За 3 км деренчали скла. В корпусі були діти! Директор табору, Каспржак, про жертви нічого не говорить, сподіваємося, що їх немає", – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що інцидент стався 18 січня близько 19:00. "У день вибуху у персоналу забирали мобільники, щоб ніхто не зміг зробити фото", – додали в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...