"Деокупація, кажете?": Мешканці Криму ненавидять владу України, - блогер

Кримських дітей до України не пускають.

Крим. Фото: iPress.ua

Менше ніж через місяць велика частка ефіру в Україні буде забита інформацією про/з Криму. Оцінки, коментарі, гучні і гарні заяви українських політиків типу "Крим - Україна", "Крим ми з тобою назавжди" ну і так далі. Чому? Дата підійде, 20 лютого, трирічний підсумок з моменту початку війни. Так пише економіст Юрій Смілянський, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", цитуючи далі:

"В течение двух-трех последних дней идет обсуждение последнего решения КМУ по оккупированным территориям Луганской и Донецкой областей. Вернее не совсем оккупированным, с точки зрения КМУ и министерства соответствующего. Вернее как бы оккупированного, бо не контролируем, но там у правильных пацанов есть интерес и они денег хотят. Ведь решение КМУ именно для этого, все остальные "красивые" мероприятия - прикрытие.

Но это в отношение востока страны, в совокупности тех оправданий, что представители власти уже успели сочинить и публично озвучить.

А при чем тут Крым?

Сегодня получил письмо. Еще одна дополнительная информация о ситуации. "У нас сегодня знакомые с двумя детьми ехали делать документы, так завернули без доверенности отца. А он не выездной, работает в ГАИ. Дети хотят после школы поступать в Украине. Вот так... И чем дети виноваты?!

За неделю развернули шесть детей, - 6 не на пользу Украины!!!!

Ребенок так плакал на границе, доказывая погранцам, что она украинка, и ей очень нужен паспорт.

Личка забита возмущениями. Люди ругаются. Называя власть Украины - негодяями. От вам и деоккупация!!!!".

Для Крыма, не в определенные властью даты и не на деле ситуация иная. Крымчане оставаясь гражданами своей страны, для страны не резиденты, за границей, в другом государстве живут. Так решила власть, из Крыма ей так удобнее дивиденды получать.

Ну а по "праздникам" - от власти Вам жители Крыма их "сердечные" обещания".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...