"Никакого примирения не будет, пока Россия не о***ся от Украины", - журналіст жорстко відповів на "дружбу" росіян (відео)

Айдер Муждабаєв запропонував свій сценарій "помилування" росіян українцями.

Айдер Муждабаєв. Фото: Newsonline24.com.ua.

Журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що примирення між Росією і Україною неможливе, поки РФ окупувала Крим і веде бойові дії на Донбасі. Щоб пояснити, як українці ставляться до росіян після агресії, він опублікував у Facebook жорсткий кліп української групи Kozak System, передають Патріоти України.

"Тем россиянам, которые якобы не понимают, почему украинцы так относятся к их стране, посвящается эта песня одной из моих любимых украинских групп. Чтоб вы не сомневались, я за полтора года не встречал ни одного украинца, который бы не относился к РФ так или примерно так. Эта песня, конечно, гиперболична, но суть верна на 200%. Никакого примирения не будет, пока Россия не о...ся от Украины, не извинится, не уберётся и не заплачет с украинцами вместе, пропустив через себя их боль. До тех пор — приговор пожизненный, без права на помилование. Нам безразличны и ваши сопли, и ваш гнев, и любые ваши эмоции на наш счёт. Обменивайтесь ими друг с другом", - додав журналіст тим росіянам, які не зрозуміють відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...