"Московский патриархат - это КГБшная структура": Відомий волонтер закликав підтримувати УПЦ КП

Україна має більш активно включитися в інформаційну війну з проросійськими організаціями, які підпільно проводять диверсійну роботу в країні.

Мирослав Гай. Фото: GlavPost.Com.

В Україні діє підпільна КДБшна структура, яка таємно займається активною антиукраїнською діяльністю в тилу країни. Йдеться про Московському патріархаті, який фінансується російськими спецслужбами і за допомогою релігії веде антиукраїнську пропаганду. Про це повідомив відомий волонтер ЗСУ Мирослав Гай, передають Патріоти України.

Він повідомив, що є докази і факти провезення зброї в Слов'янську і в інших містах Донбасу, коли бойовиків і членів їх сімей провозили під виглядом релігійних паломників.

Волонтер підкреслив, що Україна повинна більш активно працювати в галузі інформаційної протидії російським структурам. Гай підкреслив, що потрібно дати Київському патріархату православної церкви більш значущий статус і надати значну фінансову підтримку. Україна має більш активно включитися в інформаційну війну з проросійськими організаціями, які підпільно проводять диверсійну роботу в країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...