У "Київенерго" звернулись до киян з проханням не платити за світло та опалення за новими платіжками

В компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ"

"Київенерго". Фото: DT.ua

Столична енергокомпанія ПАТ "Київенерго" просить киян не оплачувати в січні опалення та електрику через нові платіжки (КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ) поширив платіжки нового формату - єдину квитанцію для всіх комунальних послуг). Як повідомляє прес-служба "Київенерго", в компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ". Новину передають Патріоти України.

"У зв'язку з поширенням ГІОЦ нового формату платіжки, єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів, що оплата послуг "Київенерго", як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами "Київенерго", сформованих системою енергокомпанії", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У свою чергу генеральний директор "Укрпошти" розкритикував дії ГІОЦ. Він вважає, що ГІОЦ без дозволу включив "Київенерго" в свої платіжки, а "Укрпошті" опустив настільки комісію, що прийом платежів став невигідним компанії. Нагадаємо, столична компанія"Київенерго" повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% – в тепловій енергії.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...