Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2017 11:01

Кравчук зробив відверту заяву про корупцію

Кравчук зробив відверту заяву про корупцію
УНІАН

Влада, як і раніше, продовжує "спати в одному ліжку" з бізнесом.

Про це заявив перший президент Леонід Кравчук в інтерв'ю "Фактам".

Коментуючи електронні декларації чиновників, він зауважив: "Здивувався, наскільки примітивні їх погляди і бажання. Всі ці колекції годинників, ікон, величезні суми готівки під подушкою. Вони думають не про країну, а про свої кишені".

"Коли я років 15 тому був народним депутатом, масштаби політичної корупції були менші, але вже тоді було ясно, з якими великими грошима граються політики. І сьогодні я по прізвищах знаю, хто і скільки заносив грошей партійним босам, щоб потрапити на прохідні місця виборчих списків рейтингових політичних сил. Документальних підтверджень цього у мене, на жаль, немає, а презумпцію невинуватості поки що ніхто не скасовував. Тому я навіть Януковича не називаю зрадником і злодієм, доки не буде рішення суду", - сказав він.

Доки бізнес не відділять від влади, порядку в країні не буде, вважає Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Корупція" стала словом 2016 року

"На жаль, влада, як і раніше, продовжує спати в одному ліжку з бізнесом. Сплять по любові і розлучатися не збираються. Тому у нас з'являються "онищенки" та інші люди, які компрометують всю владу і знижують її авторитет", - зауважив перший президент.

2016 року не вдалося посадити в тюрму жодного корупціонера. Про це заявив антикорупційний прокурор Назар Холодницький. Причиною назвав небажання суддів слухати справи.
Зараз ви читаєте новину «Кравчук зробив відверту заяву про корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути